Ο «λάθος» Φρανσουά Φιγιόν -Το δράμα δημοσιογράφου με το ίδιο ονοματεπώνυμο - iefimerida.gr

Ο «λάθος» Φρανσουά Φιγιόν -Το δράμα δημοσιογράφου με το ίδιο ονοματεπώνυμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον λένε Φρανσουά Φιγιόν. Τελευταία, βλέπει το όνομά του σε όλα τα ΜΜΕ, εντός και εκτός Γαλλίας. Αλλά όχι, δεν ετοιμάζεται να γίνει πρόεδρος της χώρας.

Πρόκειται για έναν δημοσιογράφο ο οποίος ζει ένα... δράμα αυτή την εποχή, γιατί έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον Γάλλο πολιτικό. Τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα όσο «φούντωνε» η μάχη πριν από τον δεύτερο γύρο των προκριματικών εκλογών των Ρεπουμπλικανών στη Γαλλία, ο «λάθος» Φιγιόν έπαιρνε συνεχώς μηνύματα στα social media, τα οποία δεν προορίζονταν όμως για εκείνον. Φαντάζεται κανείς τι έχει να τραβήξει τους επόμενους μήνες, με τον Φιγιόν να είναι πλέον ο υποψήφιος των κεντροδεξιών για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές, που θα διεξαχθούν την ερχόμενη άνοιξη.

Ισως για αυτό ο δημοσιογράφος Φρανσουά Φιγιόν ξέσπασε στο Twitter. «Σταματήστε! Δεν είμαι ο Φρανσουά Φιγιόν», έγραψε, περιλαμβάνοντας στην ανάρτησή του τον σωστό λογαριασμό του πολιτικού στο Twitter. «Σταματήστε τα μηνύματα, τις κλήσεις, τα SMS. Παρακαλώ διαβάστε τα προφίλ στο Twitter», έγραψε στην ανάρτησή του. Μάλιστα, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Viva ήδη έχει αλλάξει το όνομα στον λογαριασμό του στο Facebook, όπως έγραψε σε φίλο του στο Twitter. «Δέχομαι επιθέσεις. Τι μπορώ να κάνω;», ανέφερε ακόμη προφανώς απελπισμένος. Αλλά δεν αναμένεται να ηρεμήσει σύντομα.

Φωτογραφία: Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ