Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση -Ανησυχία για το κλείσιμο της αξιολόγησης - iefimerida.gr

Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση -Ανησυχία για το κλείσιμο της αξιολόγησης

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η χώρα χρειάζεται μία άλλη κυβέρνηση μία άλλη πολιτική» επεσήμανε από τα Γιάννενα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για έλλειψη σχεδιασμού και επικοινωνιακά κόλπα, ενώ παράλληλα τόνισε την έντονη ανησυχία της για το «κλείσιμο» της δεύτερης αξιολόγησης.

«Η χώρα χρειάζεται μια κοινωνική συμφωνία βασισμένη σε μια νέα σχέση κράτους- κοινωνίας- αγοράς, που θα παρέχει ισχυρά φορολογικά κίνητρα για επενδύσεις, οι οποίες, με τη σειρά τους, μπορούν να δημιουργήσουν δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας», υποστήριξε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, η κυρία Γεννηματά αναφέρθηκε στα «τρία άλφα» που θα δημιουργήσουν ξανά αξία στη χώρα: Αλληλεγγύη, Ανάπτυξη και Απασχόληση, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Ιωάννινα Γεννηματά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ