Ο Κατρούγκαλος προαναγγέλλει: Ερχονται Σαουδάραβες επενδυτές - iefimerida.gr

Ο Κατρούγκαλος προαναγγέλλει: Ερχονται Σαουδάραβες επενδυτές

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναθέρμανση των ελληνο-σαουδαραβικών σχέσεων και «προοπτικές ουσιαστικής συνεργασίας και επενδύσεων εκ μέρους των Σαουδάραβων επιχειρηματιών», διαπίστωσε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ριάντ, ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Αναθερμένονται, έπειτα από μία περίοδο σχετικής χαλαρότητας, οι πολιτικές και οικονομικές σχέσεις Σαουδικής Αραβίας και Ελλάδας, που είναι μεν καλές, αλλά είχαν περάσει ένα διάστημα υποτονικό», δήλωσε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Κατρούγκαλος, μετά τις συναντήσεις του με τον υφυπουργό Εξωτερικού Εμπορίου και Επενδύσεων, Αμπντουλαχμάν Αλ-Χάρμπι (Abdulahman Al-Harbi), τον πρίγκιπα Μισάλ Μπιν-Σαούντ Μπιν Αμπντουλαζίζ (Mishaal Bin-Saud Bin-Abdulaziz), καθώς και αξιωματούχους του υπουργείου Εξωτερικών.

Ενδεικτικό είναι ότι η τελευταία διυπουργική συνάντηση Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 10 χρόνια.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ