Βιβλίο συλλυπητηρίων άνοιξε η πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Βιβλίο συλλυπητηρίων άνοιξε η πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο [εικόνες]

ΙΑΣΩΝ ΠΙΠΙΝΗΣ

Βιβλίο συλλυπητηρίων άνοιξε απο το πρωί η Πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα.

Το βιβλίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι το Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή από τις 9 το πρωί μεχρι τις 4 το μεσημέρι.

Βιβλίο συλλυπητηρίων άνοιξε η πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή θα ολοκληρωθούν στην Κούβα οι εκδηλώσεις μνήμης για τον θάνατο του ηγέτη της κουβανικής επανάστασης Φιντέλ Κάστρο, στο Σαντιάγο δε Κούβα.

Στην είσοδο της πρεσβείας στην Αθήνα υπάρχουν ανθοδέσμες, ενώ στο ισόγειο έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη φωτογραφία του Φιντέλ από την εποχή της επανάστασης στη Σιέρα Μαέστρα. Βιβλία συλλυπητηρίων άνοιξαν σε όλες της πρεσβείες της Κούβας σε όλο τον κόσμο. Στην πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα μετέβη το μεσημέρι και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος συναντήθηκε και με τον πρέσβη της Κούβας κ. Οσβάλντο Χεσούς Κομπάτσιο.

Βιβλίο συλλυπητηρίων άνοιξε η πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Βιβλίο συλλυπητηρίων άνοιξε η πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο κ. Κουτσούμπας έγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων το παρακάτω μήνυμα:
Ο σύντροφος Φιντέλ θα ζει για πάντα στις καρδιές μας, στην ιστορική μνήμη και στη συλλογική συνείδηση του ελληνικού λαού, όλων των λαών του κόσμου, ως ο comandante των καταπιεσμένων στον αγώνα ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση του ιμπεριαλισμού, στον αγώνα για μια δίκαιη νέα κοινωνία του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού.
Hasta la victoria siempre.

Βιβλίο συλλυπητηρίων άνοιξε η πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Στην πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα, που βρίσκεται στην οδό Σοφοκλέους 5 στην Φιλοθέη, από το πρωί συνεχίζουν να πηγαίνουν απλοί πολίτες για να υπογράψουν στο βιβλίο συλλυπητηρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ