Γιατί σταμάτησε ξαφνικά η εκπομπή της Φαίης Σκορδά -Τι συνέβη στο πλατό [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιατί σταμάτησε ξαφνικά η εκπομπή της Φαίης Σκορδά -Τι συνέβη στο πλατό [βίντεο]

Φωτογραφία: Fay Skorda
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόωρα τελείωσε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό» σήμερα το μεσημέρι, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τεχνικό πρόβλημα που δεν άφησε την εκπομπή να συνεχιστεί.

Συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια δεν βγήκε ξανά στον αέρα μετά από διαφημιστικό διάλειμμα( λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι), με αποτέλεσμα στη θέση του πρωινού προγράμματος να παίξει η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, η εκπομπή έριξε πρόωρα αυλαία, λόγω τεχνικού προβλήματος. Κάηκαν όλες οι γεννήτριες της εκπομπής και στο πλατό επικράτησε το απόλυτο σκοτάδι. Όσο και αν οι τεχνικοί προσπάθησαν να διορθώσουν τη βλάβη, δεν το κατάφεραν και έτσι οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να προβάλλουν σε επανάληψη τη σειρά.

Η βλάβη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προκλήθηκε όταν έπεσε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκόρδα εκπομπή πρωινό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ