Super League: Στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός – Με Κέρκυρα ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Super League: Στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός – Με Κέρκυρα ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται σήμερα η 12η αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια του Σαββάτου. Το ματς που ξεχωρίζει αναμφίβολα διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι μετά την ήττα από τον Άγιαξ στο Europa League, θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες εντός συνόρων προκειμένου να μη χάσουν ακόμη περισσότερο έδαφος στην προσπάθειά τους να διατηρηθούν σε επαφή με την κορυφή.

O Λουκ Στιλ έμεινε εκτός αποστολής όπως επίσης και ο Ιμπάρμπο ενώ επιστρέφει ο Μάρκους Μπεργκ. Για τον Πανιώνιο είναι τιμωρημένοι οι Ρισβάνης και Φούνας.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Κέρκυρα, έχοντας αφήσει πίσω του πλέον το παιχνίδι με την Γιουνκ Μπόις, στο οποίο οριστικοποιήθηκε η πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Europa League. Εκτός αποστολής για μια ακόμη φορά έμειναν οι Τσόρι Ντομίνγκες και Μάρκο Μάριν ενώ τιμωρημένος είναι ο Φιγκέιρας.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Ξάνθη ενώ στο άλλο ματς της ημέρας, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ηρακλή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Ολυμπιακός-Κέρκυρα 15:00 (Novasports 2)
Παναιτωλικός-Ξάνθη 15:00 (Novasports 3)
Λεβαδειακός-Ηρακλής 17:15 (Novasports 2)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 19:30 (Novasports 1)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ