Ματωμένες Βlack Fridays -Τα επτά χειρότερα περιστατικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ματωμένες Βlack Fridays -Τα επτά χειρότερα περιστατικά [εικόνες]

Φωτογραφία: EPA/ALBA VIGARAY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαχαιρώματα, δυστυχήματα, πυροβολισμοί. Επτά θλιβερά περιστατικά έχουν συγκλονίσει τις ΗΠΑ την ημέρα των πολυαναμενόμενων εκπτώσεων τα τελευταία χρόνια.

2016

Ματωμένες Βlack Fridays -Τα επτά χειρότερα περιστατικά [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Κυριολεκτικά Black Friday στις ΗΠΑ σημερινή Παρασκευή καθώς την ημέρα των πολυαναμενόμενων εκπτώσεων, δύο άτομα σκοτωθήκαν και άλλα δύο τραυματίστηκαν σε τρία διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν έξω από πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα στο Νιου Τζέρσεϊ, την Νεβάδα και το Τενεσί.
Ενας άνδρας σκοτώθηκε και ένας άλλος που ταυτοποιήθηκε ως αδελφός του θύματος τραυματίστηκε στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου στο νότιο Νιου Τζέρσεϋ σύμφωνα με τις Αρχές ενώ ένα άλλο άτομο έχασε τη ζωή του στο πάρκινγκ του Walmart στην Νεβάδα, την Πέμπτη.
Παράλληλα ένα τέταρτο άτομο τραυματίστηκε από πυροβολισμό την Πέμπτη σε ένα εμπορικό κέντρο στο Τενεσί.

2013

Ματωμένες Βlack Fridays -Τα επτά χειρότερα περιστατικά [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

O 34χρονος Jdimytai Damour, ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από ανεξέλεγκτο πλήθος που μπούκαρε στο κατάστημα Walmart της Νέας Υόρκης. Εκτός από τον σεκιουριτά που είχε ύψος 1,95 εκείνη την Παρασκευή τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι τέσσερις άνθρωποι, ενώ μια γυναίκα που ήταν 8 μηνών έγκυος, έχασε το μωρό της.

2012

Ματωμένες Βlack Fridays -Τα επτά χειρότερα περιστατικά [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ενας πατέρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του όταν επέστρεφε εξαντλημένος από τα ψώνια μαζί με την 6μελή οικογένεια του και προσέκρουσε πάνω σε μια Lexus με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δυο κόρες του, 24 και 20 χρονών. Η οικογένεια έκανε ψώνια για τον γάμο της μεγαλύτερης κόρης και ο πατέρας ήταν μόνο με 3 ώρες ύπνου όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

2011

Ματωμένες Βlack Fridays -Τα επτά χειρότερα περιστατικά [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Μια γυναίκα επιτέθηκε σε καταναλωτές με σπρέι πιπεριού με αποτέλεσμα τουλάχιστον 20 άτομα να υποστούν τραύματα από τον ερεθισμό. Οπως υποστήριξε η 32χρονη η οποία και δεν συνελήφθη ήθελε να προστατέψει τον εαυτό της απέναντι στους άλλους, που προσπαθούσαν με άγριο τρόπο να αρπάξουν τα X-Box των παιδιών της.

2010

Ματωμένες Βlack Fridays -Τα επτά χειρότερα περιστατικά [εικόνες]  | iefimerida.gr 4


Ενας πεζοναύτης παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν προσπάθησε να σταματήσει έναν κλέφτη που άρπαξε ένα laptop από κατάστημα την ημέρα του Black Friday. Ο κλέφτης μαχαίρωσε στην πλάτη τον νεαρό άνδρα χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ο δράστης συνελήφθη.

2009

Ματωμένες Βlack Fridays -Τα επτά χειρότερα περιστατικά [εικόνες]  | iefimerida.gr 5

Τρεις ληστές πυροβόλησαν στο στομάχι έναν 64χρονο άνδρα, ο οποίος ανήμερα της «Black Friday» είχε αγοράσει μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη. Αυτό που δεν υπολόγισαν ήταν πως η τηλεόραση δεν θα χωρούσε στο αυτοκίνητο τους γι αυτό και την παράτησαν και το έσκασαν χωρίς να συλληφθούν ποτέ. Ο άνδρας επέζησε.

Πηγή φωτογραφιών: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Black Friday περιστατικά βία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ