Πήγε να πάρει το πτυχίο της από το Δημοκρίτειο και... της έκανε πρόταση γάμου! [εικόνες] - iefimerida.gr

Πήγε να πάρει το πτυχίο της από το Δημοκρίτειο και... της έκανε πρόταση γάμου! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια ιδιαίτερη έκπληξη επιφύλασσε η ορκωμοσία για την απονομή του πτυχίου για μια απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

H ημέρα της ορκωμοσίας της θα της μείνει αξέχαστη καθώς ο φίλος της θέλησε να της κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση γάμου, κάτι που η ίδια σε καμία περίπτωση δεν περίμενε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του mycampus.gr, το αγόρι ανέβηκε στο σημείο που η αγαπημένη του παραλάμβανε το πτυχίο της και στήθηκε δίπλα από τους καθηγητές του τμήματος χωρίς εκείνη να τον υποψιαστεί και της προσέφερε το μονόπετρο ενώ είχε φτιάξει με τη βοήθεια φίλης μια αφίσα που έγραφε: «Σκίσε το πτυχίο και πες το ναι».

Πήγε να πάρει το πτυχίο της από το Δημοκρίτειο και... της έκανε πρόταση γάμου! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πήγε να πάρει το πτυχίο της από το Δημοκρίτειο και... της έκανε πρόταση γάμου! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο νεαρός γονάτισε στα πόδια της αγαπημένης του μπροστά σε εκατοντάδες παρευρισκόμενος πραγματοποιώντας την πρόταση γάμου, αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου που αντιλήφθηκαν τα όσα διαδραματίζονταν, παίρνοντας ο πολυπόθητο «Ναι» από τα χείλη της αγαπημένης του.

Πήγε να πάρει το πτυχίο της από το Δημοκρίτειο και... της έκανε πρόταση γάμου! [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτυχίο πρόταση γάμου Κομοτηνή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ