Χωρίς επιλογές ο Τσόρι Ντομίνγκες - «Πρέπει να δεχθώ τις αποφάσεις» - iefimerida.gr

Χωρίς επιλογές ο Τσόρι Ντομίνγκες - «Πρέπει να δεχθώ τις αποφάσεις»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έμεινε εκτός αποστολής από τον Πάουλο Μπέντο για το παιχνίδι με την Γιουνγκ Μπόις, αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και παρά το παράπονο που εξέφρασε τόνισε πως το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να δουλέψει σκληρά για να επανέλθει στα πλάνα του προπονητή.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Τσόρι δήλωσε πως σέβεται τις αποφάσεις του προπονητή του ενώ μίλησε και για τους στόχους της ομάδας φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

-Για το γήπεδο που φώναζε το όνομά του: «Για μένα είναι χαρά που οι φίλαθλοι δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου. Πραγματικά, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της, να προκριθεί δηλαδή στους «32» του Europa League. Είμαι ικανοποιημένος για αυτό».

-Που αποδίδει την απουσία του στους αγώνες του Ολυμπιακού; «Αυτό είναι μία απόφαση του προπονητή. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ τις αποφάσεις του, να δουλεύω σκληρά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το έκανα μέχρι σήμερα και να περιμένω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί».

-Πόσο εφικτή είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του γκρουπ για την ομάδα του Πειραιά στις 8 Δεκεμβρίου; «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και για αυτό στόχος μας είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Θα ταξιδέψουμε στην Κύπρο για να δώσουμε το 100% και να αναδειχτούμε νικητές απέναντι στον ΑΠΟΕΛ».

-Η δική του αγωνιστική απραξία συνδυάζεται πάντως και με των υπόλοιπων συμπαικτών του στο ελληνικό πρωτάθλημα... λόγο της διακοπής του: «Είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να μην αγωνίζονται στο εθνικό πρωτάθλημα κι ενώ την ίδια ώρα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Η διοργάνωση έχει διακοπεί και έχει περάσει τόσος χρόνος, αλλά δεν είναι στα χέρι μας. Όταν αποφασιστεί να αρχίσει και πάλι, τότε θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να αγωνιστούμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ