Βενιζέλος: «Οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα, στα τέλη Απριλίου» - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα, στα τέλη Απριλίου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικές αναφορές στην κατάσταση της χώρας και της οικονομίας έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτήρισε «τραγική» την κατάσταση της χώρας και πρόσθεσε ότι «η αβεβαιότητα γενικεύεται και έχει ήδη απλωθεί σε όλη την ευρωζώνη», ενώ τόνισε ότι «η σχεδόν υφεσιακή κατάσταση που θα επικρατήσει στην Ευρώπη το 2012 επηρεάζει ακόμη πιο αρνητικά την ελληνική οικονομία, π.χ. τις εξαγωγές».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προσδιόρισε το χρόνο διεξαγωγής των επόμενων βουλευτικών εκλογών στο τέλος Απριλίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο πολιτικός ορίζοντας της κυβέρνησης έχει πλέον αποσαφηνιστεί. Οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα, στα τέλη Απριλίου».

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε επίσης ότι το μέλλον της χώρας δεν θα κριθεί στις εκλογές, αλλά τώρα, μέχρι τις 16 Ιανουαρίου και για τις επόμενες δύο ή τρεις εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα διεξαχθεί η διαπραγμάτευση για το νέο πρόγραμμα επισημαίνοντας ότι τώρα είναι η ώρα της διαπραγμάτευσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ