Νετανιάχου: Τρομοκρατική ενέργεια κάθε φωτιά που προκαλείται από εμπρησμό - iefimerida.gr

Νετανιάχου: Τρομοκρατική ενέργεια κάθε φωτιά που προκαλείται από εμπρησμό

Φωτογραφία: Abir Sultan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε ότι οι ισραηλινές αρχές θα αντιμετωπίσουν ως «τρομοκρατική ενέργεια» κάθε φωτιά που οφείλεται σε εμπρησμό, καθώς εδώ και τρεις ημέρες η χώρα του βρίσκεται στο έλεος καταστροφικών πυρκαγιών.

«Κάθε πυρκαγιά που οφείλεται σε εσκεμμένη ενέργεια ή είναι αποτέλεσμα υποκίνησης σε μίσος συνιστά τρομοκρατική ενέργεια από κάθε άποψη (και) θα αντιμετωπιστεί αναλόγως και θα τιμωρηθεί με την αυστηρότητα που απαιτείται» δήλωσε ο Νετανιάχου, που μετέβη στη Χάιφα (βόρειο Ισραήλ), απ' όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας.

Ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης δεν διευκρίνισε εάν κάποιες από τις πυρκαγιές οφείλονται σε εμπρησμό και υπάρχουν πολιτικά κίνητρα πίσω από αυτές, όπως δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας Γκιλάντ Ερντάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ισραήλ πυρκαγιά εμπρησμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ