Black Friday σήμερα: Τι είναι, ποια καταστήματα συμμετέχουν στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Black Friday σήμερα: Τι είναι, ποια καταστήματα συμμετέχουν στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θεσμός της Black Friday- της Μαύρης Παρασκευής δηλαδή - με μεγάλη καθυστέρηση είναι η αλήθεια, έφτασε και στη χώρα μας.

Γιορτάζεται παραδοσιακά την επομένη της ημέρας των Ευχαριστιών (Thanksgiving), την Παρασκευή δηλαδή μετά την 4η Πέμπτη κάθε Νοεμβρίου. Ουσιαστικά πρόκειται για τέσσερις μέρες μεγάλων εκπτώσεων και προσφορών, που φτάνουν μέχρι και το 80%!

Στις ΗΠΑ, αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται για ένα πολύ διαδεδομένο θεσμό, όπου κυριολεκτικά δημιουργείται το αδιαχώρητο στα καταστήματα και στα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Φαίνεται πως η μεγάλη κρίση οδηγεί τους καταστηματάρχες να υιοθετήσουν αυτή την τακτική και στη χώρα μας και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να αυξήσουν κάπως το εισόδημά τους. Ήδη πολλά καταστήματα έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και καλούν το καταναλωτικό κοινό, μόλις λίγες μέρες πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων να κάνουν τα ψώνια τους και να επωφεληθούν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Black Friday Thanksgiving εκπτώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ