Μιχελάκης: «Κανείς δεν μιλά για εκλογές μετά το Πάσχα» - iefimerida.gr

Μιχελάκης: «Κανείς δεν μιλά για εκλογές μετά το Πάσχα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής της προσυμφωνημένης ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου, σε συνάρτηση με την πορεία των συνομιλιών μεταξύ κυβέρνησης και ομολογιούχων για την περικοπή του χρέους (PSI), άφησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, με σημερινές δήλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM.

Ο κ. Μιχελάκης επισήμανε ωστόσο ότι «κανείς δεν μιλάει για μετά το Πάσχα». Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η ΝΔ αποδέχεται πια ανοικτά ενδεχόμενη παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για το PSI, αλλά βάζει «φρένο» στα σενάρια διενέργειας εκλογών μετά το Πάσχα.

«Η όποια αλλαγή της προκαθορισμένης ημερομηνίας της 19ης Φεβρουαρίου εξαρτάται από το PSI και ασφαλώς κανείς δεν μιλάει για μετά το Πάσχα» τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ