Ανήλικοι είχαν διαπράξει 14 ληστείες στην Καλαμάτα - iefimerida.gr

Ανήλικοι είχαν διαπράξει 14 ληστείες στην Καλαμάτα

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκατέσσερις διαρρήξεις είχαν πραγματοποιήσει τρεις ανήλικοι στην Καλαμάτα ενώ μόνο μέσα σε μόλις ένα μήνα είχαν διαπράξει συνολικά οκτώ κλοπές και δύο απόπειρες ληστείας σε καταστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι την σύλληψή τους πραγματοποίησαν οκτώ κλοπές ενώ η δράση τους ήταν γύρω από τις τοπικές κοινότητες του δήμου Καλαμάτας.

Συνολικά εξιχνιάστηκαν δεκατέσσερις περιπτώσεις έπειτα από έρευνες των αρχών και στη συνέχεια οι ανήλιοι δράστες συνελήφθησαν στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας. Απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος αλλά και για σύσταση συμμορίας και κλοπή. Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλα παρόμοια περιστατικά.

Υπολογίζεται πως κατά την δράση τους οι τρείς ανήλικοι έχουν αποσπάσει μετρητά, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές η αξία των οποίων πλησιάζει τα 5.000 ευρώ. Ωστόσο, τέλος, δεν έχουν ακόμη βρεθεί τα κλοπιμαία έτσι η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να γίνει η εξακρίβωση της κατεύθυνσης τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καλαμάτα ληστείες συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ