Europa League: 5η αγωνιστική - Οι μάχες των ελληνικών ομάδων - iefimerida.gr

Europa League: 5η αγωνιστική - Οι μάχες των ελληνικών ομάδων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε διεξάγεται η 5η αγωνιστική του Europa League και το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη των ελληνικών ομάδων. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γιουνγκ Μπόις, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Αμστερνταμ από τον Αγιαξ και ο ΠΑΟΚ στην Φλωρεντία από την Φιορεντίνα.

Η μάχη της πρόκρισης στην νοκ-άουτ φάση του Europa League συνεχίζεται απόψε με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ολυμπιακός - Γιουνγκ Μπόις 22:05 (Cosmote Sport 3 HD)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ.Καραϊσκάκης» την Γιουνγκ Μπόις και έχει τη δυνατότητα να κλειδώσει την πρόκριση από τον 2ο όμιλο.

Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να πάρουν την πρόκριση ακόμη και με το βαθμό της ισοπαλίας ωστόσο όπως διευκρίνισε ο Πάουλο Μπέντο, η ομάδα του δεν θα μπει στον αγωνιστικό χώρο έχοντας αυτή τη νοοτροπία.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική στο «ΓΣΠ» και τρεις μπροστά από τους Ελβετούς, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Τσόρι, Ρομάο και Μάριν ενώ τραυματίες παραμένουν οι Καπίνο και Ντε Λα Μπέγια.

Πιθανή Σύνθεση
Λεάλι - Ρέτσος, Ντα Κόστα, Μποτία, Φιγκέιρας - Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς - Ελιονούσι, Φορτούνης, Σεμπά - Ιντέγε.

Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ 20:00 (Cosmote Sport 2 HD)

Μια αποστολή χωρίς επιστροφή έχει ο ΠΑΟΚ στην Φλωρεντία καθώς μετά τις δύο ήττες από την Κάραμπαχ χρειάζεται ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κυρίως όμως χρειάζεται νίκη στο «Αρτέμιο Φράνκι». Από εκεί ξεκινούν όλα και στη συνέχεια θα μπορεί να σκεφτεί και τα αποτελέσματα της Κάραμπαχ.

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς βρίσκεται στην 3η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τους Αζέρους και θα περιμένει ήττα τους ή τουλάχιστον ισοπαλία απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς ώστε όλα να κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης, ο Φακούντο Περέιρα είναι τραυματίας και ο Στέφανος Αθανασιάδης τιμωρημένος, με τον Ιβιτς να έχει ουσιαστικά μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό τον Κουλούρη.

Αγιαξ-Παναθηναϊκός 20:00 (Cosmote Sport 4 HD)

Εχοντας στο πλευρό του τουλάχιστον 3.500 φίλους της ομάδας, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ με στόχο κυρίως να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και κατά δεύτερο λόγο να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες του αντιστοιχούν για την πρόκριση.

Οι πράσινοι χρειάζονται ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων πάντως αφού Θέλτα και Σταντάρ Λιέγης βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα όσον αφορά την εξασφάλιση μιας από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα νοκ-άουτ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος όμως δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο και να μην ξεκινήσει το παιχνίδι.

Πιθανή Σύνθεση
Στιλ - Κουτρουμπής, Μολέδο, Σάμπα - Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Βιγιαφάνιες - Γουακάσο, Λουντ,Ιμπάρμπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ