Ο Μέσι πέρασε στην ιστορία - Το μυθικό ρεκόρ που πέτυχε στη Γλασκώβη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μέσι πέρασε στην ιστορία - Το μυθικό ρεκόρ που πέτυχε στη Γλασκώβη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν συνεχίσει έτσι, σε λίγα χρόνια το ποδόσφαιρο θα έχει συνδυαστεί πλήρως με το όνομά του. Ο Λιονέλ Μέσι με τα δύο γκολ που πέτυχε κατά της Σέλτικ έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ και απειλεί να σπάσει ένα ακόμη.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ σκόραρε δύο φορές στη νίκη των Καταλανών απέναντι στη Σέλτικ στη Γκλασκώβη και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 100 γκολ με μια ομάδα σε όλες τις διασυλλογικές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Μέσι έχει πετύχει 92 γκολ στο Champions League σε σύνολο 110 αγώνων, 3 σε τελικούς Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και 5 σε ισάριθμους αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Πλέον απομένει ένα παιχνίδι, την τελευταία αγωνιστική των ομίλων απέναντι στην Γκλάντμπαχ εντός έδρας όπου θα χρειαστεί τρία γκολ για να φτάσει τα 12 και να ξεπεράσει το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο με 11 τέρματα σε όμιλο του Champions League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι Μπαρτσελόνα Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ