Τρέλαναν την Ευρώπη οι Τούρκοι - Βουβό μήνυμα κατά του ρατσισμού και μετά «κόλαση» [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρέλαναν την Ευρώπη οι Τούρκοι - Βουβό μήνυμα κατά του ρατσισμού και μετά «κόλαση» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το οργάνωσαν μαεστρικά, χωρίς το παραμικρό λάθος. Οι οπαδοί της Μπεσίκτας έδωσαν μια μοναδική παράσταση ενός λεπτού κατά του ρατσισμού στη γλώσσα των κωφάλαλων και στη συνέχεια έσπασαν τα ντεσιμπέλ!

Είχαν προαναγγείλει την κίνησή τους μέσω των social media. Κανείς απ' όσους θα πήγαιναν στην Vodafone Arena για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση είχε άγνοια γι' αυτό που θα συνέβαινε με το σφύριγμα της σέντρας από τον Νταμίρ Σκόμινα στην αναμέτρηση της Μπεσίκτας με την Μπενφίκα για την 5η αγωνιστική του Champions League.

«Είμαστε κόντρα στον ρατσισμό» και «Μαύροι Αετοί» ήταν τα συνθήματα που σχημάτιζαν στη νοηματική 42.000 Τούρκοι οπαδοί της Μπεσίκτας στις κερκίδες.

A FIRST in the world football history on today!
For 1 minute into #UCL Benfica game, we will cheer in SIGN LANGUAGE!#SilentCheer #UCL pic.twitter.com/jk9Fy4Eg4z

Μόλις ολοκληρώθηκε όμως το ένα λεπτό, η Vodafone Arena γνώρισε την έκρηξη. Τα ντεσιμπέλ χτύπησαν κόκκινο, σε μια από τις πιο όμορφες οπαδικές κινήσεις όλων των εποχών στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ