Ο Ομπάμα έκανε ένα παιδί να κλάψει καθώς έδινε χάρη στη γαλοπούλα! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα έκανε ένα παιδί να κλάψει καθώς έδινε χάρη στη γαλοπούλα! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία χάρη σε μια γαλοπούλα έδωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, όπως επιτάσσει το έθιμο ενόψει της γιορτής του Thanksgiving.

Φέτος, για πρώτη φορά στην οχτάχρονη θητεία του ο Μπαράκ Ομπάμα δεν είχε στο πλευρό του τις δυο κόρες του Μαλία και Σάσα, αλλά δυο ανιψάκια του. Οπως εξήγησε ο ίδιος «υπήρχε ένα εμπόδιο με τα προγράμματά τους» για να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι στην πραγματικότητα οι δύο κόρες του ήθελαν να ξεφύγουν από τη διαδικασία αυτή.

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Αμερικανός Πρόεδρος έκανε και το σχετικό αστείο, λέγοντας ότι «αποδίδω τιμή στις γαλοπούλες που δεν κατάφεραν να γλιτώσουν γιατί αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν "κότες"». Ενα από τα παιδάκια που παρακολουθούσαν την εκδήλωση, πάντως, τρόμαξε τόσο πολύ με αυτό που είπε ο Ομπάμα που αμέσως άρχισε να κλαίει τρανταχτά. «Ελα, δεν ήταν και τόσο άσχημο το λογοπαίγνιό μου», προσπάθησε να το παρηγορήσει ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Η τυχερή γαλοπούλα για το 2016 ακούει στο όνομα Τοτ και φρόντισε να «ευχαριστήσει» το σωτήρα της με έναν ήχο που έβγαλε μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γαλοπούλα Μπάρακ Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ