Φλώρινα: Στα χέρια της αστυνομίας δύο Αλβανοί με 2,52 κιλά κοκαΐνης [εικόνες] - iefimerida.gr

Φλώρινα: Στα χέρια της αστυνομίας δύο Αλβανοί με 2,52 κιλά κοκαΐνης [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο Αλβανοί, 32 και 33 ετών, επιχείρησαν να μεταφέρουν, μέσω του συνοριακού περάσματος Κρυσταλλοπηγής στα ελληνοαλβανικά σύνορα, 2,52 κιλά κοκαΐνης, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους άνδρες της αστυνομίας στα σύνορα.

Οι δύο Αλβανοί είχαν συσκευάσει κατάλληλα την κοκαΐνη και την είχαν τοποθετήσει σε ζώνες που φορούσαν στην μέση τους. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν από τούς αστυνομικούς, όταν προέβησαν σε σωματικό έλεγχο των δύο νεαρών. Κατασχέθηκαν, εκτός από την κοκαΐνη, τρία κινητά τηλέφωνα, 1.030 ευρώ και χαρτονομίσματα Αλβανίας.

Φλώρινα: Στα χέρια της αστυνομίας δύο Αλβανοί με 2,52 κιλά κοκαΐνης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η αστυνομία ερευνά αν οι δύο συλληφθέντες είναι μέλη ευρύτερου οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, από την Αλβανία στην Ελλάδα. Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύνορα κοκαίνη Φλώρινα αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ