Φρίκη: Παρίστανε την έγκυο, σκότωσε λεχώνα και της πήρε το παιδί [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Φρίκη: Παρίστανε την έγκυο, σκότωσε λεχώνα και της πήρε το παιδί [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γυναίκα στις ΗΠΑ παρίστανε για μήνες την έγκυο, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν δίστασε να σκοτώσει μία άλλη γυναίκα για να απαγάγει το νεογέννητο παιδί της.

Ένα αδιανόητο έγκλημα ήρθε στην δημοσιότητα, όταν η 34χρονη δολοφόνος θέλησε να δώσει μία συνέντευξη μέσα από την φυλακή, περιγράφοντας πως οδηγήθηκε στο να σκοτώσει ακόμη και άνθρωπο για να γίνει η ίδια μητέρα.

Φρίκη: Παρίστανε την έγκυο, σκότωσε λεχώνα και της πήρε το παιδί [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μιλώντας στην Ισπανική τηλεόραση η Γιεσένα Σέσμας ανέφερε πως προσποιούνταν πως ήταν έγκυος για καιρό, καθώς η ίδια είχε συμφωνήσει να πάρει το μωρό μίας άλλης γυναίκας, μόλις εκείνη το φέρει στον κόσμο. Ωστόσο, η βιολογική μητέρα αποφάσισε να αθετήσει την συμφωνία της και να κρατήσει το μωρό της.

Η Σέσμας παραδέχθηκε πως μόλις ήρθε το κοριτσάκι στον κόσμο, σκότωσε την μητέρα της, Αμπάρκα Νογκουέδα, υποστηρίζοντας πως το έκανε κατά λάθος.

«Απείλησα την γυναίκα με ένα όπλο, όταν εκείνο εκπυρσοκροτήθηκε τυχαία», ομολόγησε η ίδια.

Η αστυνομία του Κάνσας ανέφερε πως η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην περιοχή Ουιτσίτα, την προηγούμενη Πέμπτη. Οι δύο γυναίκες γνωρίζοντας αρκετό καιρό, ενώ η δολοφόνος φυλακίστηκε στο Ντάλας με κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και απαγωγή.

Φρίκη: Παρίστανε την έγκυο, σκότωσε λεχώνα και της πήρε το παιδί [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το μωρό, με το όνομα Σοφία, επέστρεψε στην οικογένειά του στο Κάνσας πριν λίγες μέρες, ενώ το βρέφος ήταν μόλις 6 ημερών όταν αρπάχτηκε από την δολοφόνο της μητέρας του.

Φρίκη: Παρίστανε την έγκυο, σκότωσε λεχώνα και της πήρε το παιδί [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Μάλιστα, στην έρευνα να ανακαλυφθεί το φρικτό έγκλημα συμμετείχαν και 25 πράκτορες του FBI, οι οποίοι παρακολουθώντας έναν ύποπτο οδηγήθηκαν στο σπίτι της γυναίκας, όπου και βρισκόταν το μωρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκλημα βρέφος φόνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ