Πέταξε για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός - Με ελπίδα να επιστρέψει στις νίκες - iefimerida.gr

Πέταξε για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός - Με ελπίδα να επιστρέψει στις νίκες

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το Άμστερνταμ πέταξε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Το έργο της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον αφού το τριφύλλι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στον όμιλο και χρειάζεται ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να προκριθεί.

Ωστόσο αυτό που κυρίως καίει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι να δουν και πάλι την ομάδα να βγάζει αυτοπεποίθηση στο χορτάρι, κάτι που φάνη και μέσα από τις δηλώσεις του Νίκλας Χουλτ.

«Εχουμε δουλέψει αρκετά στην ψυχολογία μετά τις δύο δύσκολες εβδομάδες που περάσαμε. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός άσος.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μάρκους Μπεργκ ενώ ο Στραματσόνι σκέφτεται να επαναφέρει σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Άγιαξ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ