Οι Made in China Mercedes έφτασαν το 1 εκατομμύριο - iefimerida.gr

Οι Made in China Mercedes έφτασαν το 1 εκατομμύριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κινέζικη αγορά είναι τα τελευταία χρόνια για όλες ανεξαιρέτως τις αυτοκινητοβιομηχανίες το νέο πεδίο αναμέτρησης, που αποφέρει τεράστια κέρδη.

Η Mercedes δραστηριοποιείται ήδη περισσότερο από μια δεκαετία, πιο συγκεκριμένα από το 2005, στην αχανή ασιατική χώρα και πρόσφατα η εγχώρια παραγωγή της έφτασε το 1εκατομμύριο μονάδες.

Οι Made in China Mercedes έφτασαν το 1 εκατομμύριο | iefimerida.gr 0

Η εμπλοκή της γερμανικής εταιρείας στην Κίνα ξεκίνησε σε συνεργασία με μία τοπική εταιρία την BAIC και της θυγατρικής της Beijing Benz Automotive Co, και αφορούσε αρχικά την επιτόπου κατασκευή της Ε-Class για τη συγκεκριμένη αγορά. Έντεκα χρόνια μετά, η εταιρία γιορτάζει αυτή την σημαντική επιτυχία, ενώ η δραστηριότητά της έχει επεκταθεί και σε μοντέλα όπως η C-Class, GLA και GLC.

Οι Made in China Mercedes έφτασαν το 1 εκατομμύριο | iefimerida.gr 1

Η E-Class, που είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της εταιρείας, πούλησε το πρώτο δεκάμηνο της χρονιάς περισσότερο στην Κίνα παρά σε οποιαδήποτε άλλη αγορά του κόσμου. Εξελιγμένη ειδικά για την αγορά της τελευταίας, παρουσιάστηκε μία νέα εκδοχή της, η E-Class LWB, η οποία χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο και τον πολυτελή εξοπλισμό της, αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στις πωλήσεις του μοντέλου στην Κίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ