Βυθίστηκε αλιευτικό μετά από σύγκρουση με δεξαμενόπλοιο στον Θερμαϊκό - iefimerida.gr

Βυθίστηκε αλιευτικό μετά από σύγκρουση με δεξαμενόπλοιο στον Θερμαϊκό

Βυθός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλά στην υγεία του είναι 61χρονος ψαράς το αλιευτικό σκάφος του οποίου συγκρούστηκε με δεξαμενόπλοιο στο Θερμαϊκό Κόλπο.

Σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές, το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της Επανομής. Από τη σύγκρουση του δεξαμενόπλοιου, σημαίας Ιταλίας, με 23 αλλοδαπούς πλήρωμα, προκλήθηκε εισροή υδάτων στο αλιευτικό «'Αγιος Γεώργιος» το οποίο στη συνέχεια βυθίστηκε.

Ο 61χρονος ψαράς περισυνελέγη από το παραπλέον αλιευτικό «Χαράλαμπος» και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας, από όπου εξήλθε λίγες ώρες αργότερα.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης και διετάχθη η προσαγωγή του 62χρονου κυβερνήτη του δεξαμενόπλοιου με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ