Κοντά στον Γκάμπριελ ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Κοντά στον Γκάμπριελ ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κένι Γκάμπριελ ποτελεί τον πρώτο υποψήφιο για να καλύψει το κενό του Τζέιμς Γκιστ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο Γκάμπριελ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Ρέθυμνο και Καρσίγιακα. Την εφετινή σεζόν αγωνίζεται στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία θέλει να τον αποδεσμεύσει, μετά την πρόσληψη του Σάσα Ομπράντοβιτς. Ο 27χρονος παίκτης φέρεται σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Αθήνα για λογαριασμό των «πράσινων». Φέτος έχει 5,3 πόντους και 3,1 ριμπάουντ με τη ρωσική ομάδα.

Στη λίστα των «πράσινων» φέρεται να βρίσκεται και το όνομα του Ντουρ Γκόρντον. Ο 26χρονος Αμερικανός παίκτης μοιάζει στον Γκιστ, όμως υστερεί στο μακρινό σουτ. Φέτος αγωνίζεται στη Λιέτουβος Ρίτας, με την οποία έχει 11,4 πόντους και 1,2 ασίστ.

Οι πληροφορίες φέρνουν τους πράσινους να είναι κοντά στην απόκτησή του αμερικανού και σε αυτές έρχεται να προστεθεί και ο γνωστός εγκυρότατος δημοσιογράφος, Ντέβιντ Πικ. Ο ρεπόρτερ ο οποίος είχε αποκαλύψει τις επαφές του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Τσάβι Πασκουάλ σε τιτίβισμά του καθιστά την ελληνική ομάδα ως το απόλυτο φαβορί για να εξασφαλίσει την υπογραφή του. Ο Παναθηναϊκός είναι το ακλόνητο φαβορί για την απόκτηση του Κένι Γκάμπριελ μόλις εκείνος λύσει το συμβόλαιό του με την Κούμπαν», αναφέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκάμπριελ Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ