Αμήχανες στιγμές: Οταν πρωθυπουργός μίλησε στον πρίγκιπα Χάρι για τη σύντροφό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Αμήχανες στιγμές: Οταν πρωθυπουργός μίλησε στον πρίγκιπα Χάρι για τη σύντροφό του [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑP- Johnny Jno-Baptiste
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία αμήχανη στιγμή φαίνεται ότι είχε ο πρίγκιπας Χάρι, όταν ο πρωθυπουργός της Αντίγκουα του πρότεινε να ξαναέρθει για διακοπές όχι μόνος του, αλλά με τη σύντροφό του... Μέγκαν Μαρκλ.

Το κάλεσμα, μάλιστα, δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο Γκαστόν Μπάουν του είπε πως μπορεί να επιστρέψει όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για ταξίδι του μέλιτος.

Αμήχανες στιγμές: Οταν πρωθυπουργός μίλησε στον πρίγκιπα Χάρι για τη σύντροφό του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Καταλαβαίνω ότι θα έχουμε ένα νέο μέλος στην βασιλική οικογένεια πολύ σύντομα», είπε ο πρωθυπουργός της Αντίγκουα στον αμήχανο Χάρι, προσθέτοντας:

«Το λέω γιατί μπορεί να γίνει πριγκίπισσα σύντομα και γι'αυτό θέλω να ξέρετε ότι είστε ευπρόσδεκτοι να περάσετε εδώ τον μήνα του μέλιτος. Έχουμε ψηφιστεί ως ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να έρθει κάποιος ταξίδι του μέλιτος στην Καραϊβική», ολοκλήρωσε ο Μπάουν κάνοντας τον Πρίγκιπα Χάρι να νιώθει ακόμη πιο άβολα.

Αμήχανες στιγμές: Οταν πρωθυπουργός μίλησε στον πρίγκιπα Χάρι για τη σύντροφό του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αμήχανες στιγμές: Οταν πρωθυπουργός μίλησε στον πρίγκιπα Χάρι για τη σύντροφό του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Να σημειωθεί πως ο Πρίγκιπας Χάρι πραγματοποιεί δεκαπενθήμερη επίσκεψη στα νησιά της Καραϊβικής με πρώτο σταθμό του ταξιδιού του την Αντίγκουα. Έτσι σε εκδήλωση προς τιμήν του, ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να συστηθεί με καλλίγραμμα μοντέλα, τα οποία φορούσαν μικροσκοπικά μαγιό.

Ωστόσο, ο ίδιος έδειξε πόσο αφοσιωμένος είναι στην κοπέλα του, καθώς την ώρα που μία τραγουδίστρια προσπάθησε να τον κάνει να χορέψει, εκείνος πρότεινε να πάρει την θέση του ο Πρωθυπουργός της Αντίγκουα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ