«Τελειώνει» τον Λέσκοτ η ΑΕΚ – Η κόντρα για την αποθεραπεία του Aγγλου - iefimerida.gr

«Τελειώνει» τον Λέσκοτ η ΑΕΚ – Η κόντρα για την αποθεραπεία του Aγγλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το πουθενά προέκυψε νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ. Ο Τζολέον Λέσκοτ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από την Ενωση μετά το δημοσίευμα που τον θέλει να είναι δυσαρεστημένος με την αποθεραπεία του.

Ο Τζολέον Λέσκοτ φέρεται να εξέφρασε στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως στην ΑΕΚ δεν επέτρεψαν στον Άγγλο ποδοσφαιριστή να μεταβεί στην Αγγλία ώστε να πραγματοποιήσει εκεί την αποθεραπεία του. Ο 35χρονος παίκτης μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» φάνηκε να μην είναι ικανοποιημένος από τις παροχές της ΑΕΚ στην αποθεραπεία του.

Το δημοσίευμα ήρθε να διαψεύσει μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο μάνατζερ του Λέσκοτ στην Ελλάδα, Θεόφιλος Καρασαββίδης, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει κάτι για δυσαρέσκεια του παίκτη.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά, ήρθε και η αντίδραση της ΑΕΚ, η οποία εξέφρασε με τη σειρά της δυσαρέσκεια στον Άγγλο μάνατζερ του παίκτη, ζητώντας μια διευκρινιστική δήλωση από τον ποδοσφαιριστή, η οποία θα διαψεύδει όλα τα παραπάνω.

Δεν αποκλείεται πάντως, η κατάσταση να φτάσει στα άκρα, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Τζόλεον Λέσκοτ τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ