Το Champions League ξανά στη σέντρα – Μάχες πρόκρισης σε Γαλλία και Ισπανία - iefimerida.gr

Το Champions League ξανά στη σέντρα – Μάχες πρόκρισης σε Γαλλία και Ισπανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 5η αγωνιστική του Champions League δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Πιθανή απώλεια βαθμών για κάποιες ομάδες θα σημάνει αποκλεισμό και δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που κλέβουν την παράσταση στο αποψινό πρόγραμμα.

Στον 5ο όμιλο, όλα είναι ανοιχτά ακόμη και για τις 4 ομάδες. Αν και η Μονακό δείχνει να έχει ένα προβάδισμα αφού προηγείται στη βαθμολογία, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο.

Στην Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Λεβερκούζεν παίζοντας το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση ενώ στη Γαλλία, η Μονακό θα υποδεχθεί την Τότεναμ. Μετά την ήττα τους από τη Λεβερκούζεν, οι Λονδρέζοι χρειάζονται απαραίτητα τη νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση.

Το Champions League ξανά στη σέντρα – Μάχες πρόκρισης σε Γαλλία και Ισπανία | iefimerida.gr 0

Στον 6ο όμιλο, η μάχη της πρόκρισης έχει κριθεί και μοναδικό ζητούμενο για τις Ντόρτμουντ και Ρεάλ είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης, η οποία θα δώσει το πλεονέκτημα της έδρας στα νοκ-άουτ.

Οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν εντός έδρας την Λέγκια Βαρσοβίας λίγες ημέρες μετά την σπουδαία νίκη τους επί της Μπάγερν στο πρωτάθλημα ενώ η Ρεάλ φιλοξενείται στη Λισαβόνα από την Σπόρτινγκ.

Το Champions League ξανά στη σέντρα – Μάχες πρόκρισης σε Γαλλία και Ισπανία | iefimerida.gr 1

Στον 7ο όμιλο το σημαντικό παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στη Δανία όπου η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Πόρτο. Οι Δανοί κυνηγούν τους Πορτογάλους από το -2 στη βαθμολογία και το αποψινό είναι το τελευταίο τους χαρτί ώστε την τελευταία αγωνιστική να τα παίξουν όλα για όλα. Αντίθετα η Λέστερ καίγεται πλέον μόνο για την κατάκτηση της 1ης θέσης, την οποία μπορεί να κατακτήσει και μαθηματικά σήμερα με νίκη κόντρα στην Μπριζ εντός έδρας.

Το Champions League ξανά στη σέντρα – Μάχες πρόκρισης σε Γαλλία και Ισπανία | iefimerida.gr 2

Τέλος, στον 8 όμιλο Σεβίλλη και Γιουβέντους κοντράρονται στην Ανδαλουσία, σε μια αναμέτρηση όπου η ισοπαλία μπορεί να αφήσει και τις δύο ικανοποιημένες και πιθανότατα με την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση. Την ίδια ώρα στην Κροατία, η Λιόν θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να διατηρηθεί στο κόλπο της πρόκρισης και να ελπίζει σε ήττα της Γιουβέντους.

Το Champions League ξανά στη σέντρα – Μάχες πρόκρισης σε Γαλλία και Ισπανία | iefimerida.gr 3

Αναλυτικά το πρόγραμμα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λεβερκούζεν 19:00 Cosmote Sport 1 HD
Σεβίλλη-Γιουβέντους 21:45 Cosmote Sport 2 HD
Σπόρτινγκ Λ.-Ρεάλ Μαδρίτης Cosmote Sport 3 HD
Μονακό-Τότεναμ 21:45 Cosmote Sport 4 HD
Ντόρτμουντ-Λέγκια 21:45 Cosmote Sport 5 HD
Λέστερ-Μπριζ 21:45 Cosmote Sport 6 HD
Κοπεγχάγη-Πόρτο 21:45 Cosmote Sport 7 HD
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λιόν Cosmote Sport 8 HD

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ