Μητσοτάκης: Καλό ταξίδι Πρόεδρε - Αξιος Ελληνας ο Στεφανόπουλος - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Καλό ταξίδι Πρόεδρε - Αξιος Ελληνας ο Στεφανόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απεβίωσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής σε ηλικία 90 ετών ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος.

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασε στη είδηση του θανάτου του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου, ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ενας άξιος Ελληνας. Καλό ταξίδι Πρόεδρε», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μητσοτάκης: Καλό ταξίδι Πρόεδρε - Αξιος Ελληνας ο Στεφανόπουλος | iefimerida.gr 0

Εν συνεχεία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Κωστής Στεφανόπουλος άφησε ανεξίτηλο το πέρασμά του στη δημόσια ζωή της πατρίδας μας.

Διακρίθηκε ως δικηγόρος και ξεχώρισε ως βουλευτής με τη μοναδική ρητορική του δεινότητα. Διετέλεσε πετυχημένος υπουργός και αποτέλεσε για χρόνια κορυφαίο στέλεχος της παράταξής μας.

Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας άσκησε υποδειγματικά τα καθήκοντά του και αγαπήθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που στο πρόσωπό του είδαν έναν Πρόεδρο προσιτό, σεμνό, φιλικό, ακέραιο και απολύτως προσηλωμένο στο πνεύμα του Συντάγματος.

Ο Κωστής Στεφανόπουλος αφήνει πίσω του ένα πρότυπο εντιμότητας, ήθους και ακεραιότητας, ένα υπόδειγμα πολιτικού που με τη διαδρομή του κέρδισε την εκτίμηση και αναγνώριση φίλων και αντιπάλων

Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ