Σκουρλέτης: Δεν έχει τεθεί θέμα υπογραφής νέου μνημονίου -Θα ήταν ομολογία αποτυχίας του προγράμματος - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Δεν έχει τεθεί θέμα υπογραφής νέου μνημονίου -Θα ήταν ομολογία αποτυχίας του προγράμματος

Φωτογραφία:EUROKINISSI/ ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάνος Σκουρλέτης διαβεβαίωσε ότι δεν έχει τεθεί θέμα υπογραφής νέου μνημονίου καθώς κάτι τέτοιο, όπως είπε, θα ισοδυναμούσε με ομολογία αποτυχίας του σημερινού προγράμματος.

Τα δύο πρώτα μνημόνια απέτυχαν, διότι οδήγησαν στην ανακύκλωση της λιτότητας, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών στην Realnews, προσθέτοντας ότι το σημερινό φαίνεται πως μπορεί να δημιουργήσει τους όρους της εξόδου από τη λιτότητα και την κρίση.

Ο κ. Σκουρλέτης επέμεινε ότι θα είναι καταστροφική η ιδιωτικοποίηση του 17% της ΔΕΗ, κάνοντας λόγο για ξεπερασμένη και λάθος επιλογή που προσπάθησε να υλοποιήσει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Ακόμη, συμπλήρωσε ότι δεν πρόκειται για προσωπική του άποψη, αλλά για θέση του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό πρόγραμμά του Σεπτεμβρίου 2015. «Δεν πρέπει να παραδώσουμε ένα εργαλείο παραγωγικής ανασυγκρότησης σε ιδιώτες. Η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ είναι περισσότερο αναγκαία σε μια ανοικτή αγορά ηλεκτρικής ενέργειας», σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Σκουρλέτης ΔΕΗ μνημόνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ