Ξανά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης -Εργασιακά, δημοσιονομικά, Παιδεία στις επαφές με τους θεσμούς σήμερα - iefimerida.gr

Ξανά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης -Εργασιακά, δημοσιονομικά, Παιδεία στις επαφές με τους θεσμούς σήμερα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαδοχικά ραντεβού, από το μεσημέρι και μετά, θα έχουν οι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης με εκείνους των Θεσμών σήμερα, στη «μάχη» για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Πρώτο θέμα είναι και το μεγαλύτερο «αγκάθι» για την ολοκλήρωσή της, τα εργασιακά (13:00), ενώ θα ακολουθήσουν οι επαφές για τα δημοσιονομικά (15:30) και την Παιδεία (18:30).

Τις προηγούμενες τρεις ημέρες δεν υπήρξαν συναντήσεις, καθώς οι επικεφαλής των κλιμακίων συνέτασσαν ένα κείμενο συμφωνίας, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, επέδωσαν στην ελληνική πλευρά. Στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξει μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement) έως το Euro Working Group της 28ης Νοεμβρίου, η οποία θα επικυρωθεί από το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου και θα προχωρήσουν οι συζητήσεις για τη διευθέτηση του χρέους και τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εργασιακά θεσμοί αξιολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ