Νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ο Βασίλης Κικίλιας - iefimerida.gr

Νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ο Βασίλης Κικίλιας

KIKILIAS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοινώθηκε με απόφαση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη το νέο σχήμα που αποτελεί τη σκιώδη κυβέρνηση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος που μέχρι σήμερα κατείχε ο βουλευτής Β΄Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναλαμβάνει ο βουλευτής Α' Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας.

Αντίστοιχα ο κ. Κουμουτσάκος θα επιφορτιστεί με τον τομέα Εξωτερικών που μέχρι σήμερα ήταν υπό την καθοδήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία θα αναλάβει τον τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Τον τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, τον οποίο είχε ως σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας, αναλαμβάνει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Να σημειώσουμε πως αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου είχαν οριστεί με προηγούμενη απόφαση του προέδρου της ΝΔ, οι κ.κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Σοφία Ζαχαράκη.

To πρώτο Tweet του νέου Εκπροσώπου της ΝΔ

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter θέλησε ο Βασίλης Κικίλιας να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και την επιλογή του να τον ορίσει ως τον νέο εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

«Στο δρόμο της αλήθειας όλοι μαζί με πολλή δουλειά και καθαρές κουβέντες», σημείωσε παράλληλα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ο Βασίλης Κικίλιας  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Κικίλιας εκπρόσωπος τύπου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ