Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για την αναβολή της αγωνιστικής - iefimerida.gr

Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για την αναβολή της αγωνιστικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονα προβληματισμένος ήταν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο προπονητής του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο όταν ενημερώθηκε πως το πρωτάθλημα τελικά δεν θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αγωνιστεί στην 5η αγωνιστική του Europa League απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις, χωρίς να έχει επίσημο παιχνίδι στα πόδια του τις τελευταίες 18 ημέρες.

Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος προβληματισμός που υπάρχει γύρω από την απόφαση να μην διεξαχθούν αναμετρήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Super League.

Ο Πορτογάλος έδειχνε χθες (Πέμπτη 17/11) να απορεί με την απόφαση και να μην καταλαβαίνει για ποιον λόγο δεν διεξάγεται πρωτάθλημα στη χώρα μας.

Αυτό φυσικά που αλλάζει είναι και ο ρυθμός των προπονήσεων κάτι που βάζει σε κίνδυνο και την αγωνιστική κατάσταση αρκετών ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός παουλο μπεντο αναβολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ