Διαδηλωτές εισέβαλαν στο αρχηγείο του Τραμπ – Διαμαρτύρονται για τον ακραίο Μπάνον [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Διαδηλωτές εισέβαλαν στο αρχηγείο του Τραμπ – Διαμαρτύρονται για τον ακραίο Μπάνον [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αρχηγείο του Ντοναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον εισέβαλαν διαδηλωτές διαμαρτυρόμενοι για την τοποθέτηση του Στιβ Μπάνον ως επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου.

Οι διαδηλωτές είναι μέλη της ομάδας IfNotNow και είναι αμερικανοεβραίοι οι οποίοι θεωρούν τον Μπάνον αντισημίτη και ακραίο.

Μετά την πορεία διαμαρτυρίας, πολλοί διαδηλωτές μπήκαν στο κτίριο των Γενικών Υπηρεσιών στην Ουάσινγκτον αξιώνοντας να «απολύσει» τον Μπάνον, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως «λευκό ρατσιστή ο οποίος έχει χτίσει μια πολιτική καριέρα στην περιθωριοποίηση μουσουλμάνων, των μεταναστών, των γυναικών της κοινότητας LGBTQ και των Εβραίων».

.@IfNotNowOrg INSIDE the GSA building where Trump Transition office is, saying #FIREBANNON #JEWISHRESISTANCE pic.twitter.com/kHlValllle

Jewish resistance! pic.twitter.com/ti31aioKeQ

Protesters take over the GSA building lobby, where Trump's transition office is located pic.twitter.com/ugZrK4njbK

pic.twitter.com/9TamVCqWYN

#firebannon protest at @USGSA #trump transition offices with @IfNotNowOrg #jewishresistance #dc #dcprotest pic.twitter.com/iY36BWPRrT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ