Ο πρίγκιπας Χάρι φοβάται για την ασφάλεια της φίλης του -Προσέλαβε bodyguard για να την φυλάει [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι φοβάται για την ασφάλεια της φίλης του -Προσέλαβε bodyguard για να την φυλάει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απογοητευμένος φαίνεται να είναι ο Πρίγκιπας Χάρι για το ότι δεν μπορεί να προστατέψει την κοπέλα του Μέγκαν Μάρκλ (λόγω της απόστασης) και γι΄αυτό θέλει να πληρώσει ασφάλεια για να προσέχει την ηθοποιό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Χάρι σκέφτεται να πληρώσει έναν συνταξιούχο πρωήν μέλος της βασιλικής ασφάλειας για να προσέχει την Μέγκαν, η οποία μένει στην Αμερική για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς Suits.

Ο πρίγκιπας Χάρι φοβάται για την ασφάλεια της φίλης του -Προσέλαβε bodyguard για να την φυλάει [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Πρίγκιπας Χάρι έχει καταστήσει σαφές στο παλάτι πως η προστασία της Μέγκαν Μάρκλ είναι υψίστης σημασίας και όσον αφορά το κόστος, το έχει αναλάβει ο ίδιος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μέγκαν θεωρεί πως η ιδέα του Χάρι είναι γοητευτική, αλλά όχι και τόσο απαραίτητη.

Ο πρίγκιπας Χάρι φοβάται για την ασφάλεια της φίλης του -Προσέλαβε bodyguard για να την φυλάει [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Και ενώ το κόστος για την ασφάλεια της κοπέλας του Χάρι υπολογιζόταν στα 50 χιλιάδες δολάρια το χρόνο, μία ασφαλιστική εταιρία ανέφερε στο Bρετανικό μέσο πως η φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο μπορεί να φθάσει και τα 300.000 δολ. καθώς θα δουλεύουν δύο άτομα από δώδεκα ώρες κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ σχέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ