Δήμαρχος Νέας Υόρκης σε Τραμπ: Θα προστατεύσουμε τους μετανάστες - iefimerida.gr

Δήμαρχος Νέας Υόρκης σε Τραμπ: Θα προστατεύσουμε τους μετανάστες

Φωτογραφία: AP Photo/Mark Lennihan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προειδοποιητικό μήνυμα προς τον νέο Αμερικανό πρόεδρο στέλνει ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τους μετανάστες.

Οπως είπε στοπ CNN, μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Τραμπ, υπογράμμισε πως «η Νέα Υόρκη όπως πολλές άλλες αμερικανικές πόλεις θα κάνει ό,τι δύναται για προστατεύσει τους κατοίκους (της) και να διασφαλίσει ότι οι οικογένειες δεν θα χωριστούν».

«Η Νέα Υόρκη είναι Η πόλη των μεταναστών» υπογράμμισε ο ντε Μπλάζιο. Η πόλη αυτή «πέτυχε καθώς είναι ανοικτή σε όλους, οικοδομήθηκε από μετανάστες, γενιά με γενιά», πρόσθεσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης και στέλεχος των Δημοκρατικών.

«Του είπα ότι νιώθουμε ανησυχία, ότι θέλουμε να δείξουμε σε όλους του Νεοϋορκέζους, περιλαμβανομένων των μουσουλμάνων, ότι είναι καλοδεχούμενοι κι ότι οι πολιτικές αποκλεισμού διαταράσσουν τις δυνατότητες (μας) να δημιουργήσουμε μια ενότητα, μια δυναμική όπου όλος ο κόσμος νιώθει το ίδιο μέλος της κοινότητας, έτοιμος να εργαστεί προκειμένου να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλο, έτοιμος να εργαστεί με τις δυνάμεις επιβολής του νόμου προς όφελος όλων», είπε.

Ο κ. ντε Μπλάζιο χαρακτήρισε «ήταν ειλικρινής και καλή», αλλά και πως ο Τραμπ «αγαπάει τη Νέα Υόρκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ