Ξεκάθαρη εντολή από τη FIFA - «Ξεκινήστε το πρωτάθλημα» - iefimerida.gr

Ξεκάθαρη εντολή από τη FIFA - «Ξεκινήστε το πρωτάθλημα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωτάθλημα της Super League θα διεξαχθεί κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο, κατόπιν εντολής της FIFA προς τον επιτετραμμένο της στην Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Παρά το γεγονός πως ακόμη δεν έχει εκδοθεί το πόρισμα για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του πρώην αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα, που δεν έχει οριστεί νέα ΚΕΔ και που δεν έχουν λυθεί ένα σωρό ζητήματα που προέκυψαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η FIFA έδωσε εντολή για να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία θέλει πάντα το προϊόν της να μην ξεφεύγει από τους όρους και τους κανόνες της, δεν επιθυμεί διακοπή του πρωταθλήματος και αγωνιστική παύση.

Για το λόγο αυτό, έδωσε εντολή για να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, με τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής. Βέβαια παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι αυτός που θα ορίσει τους διαιτητές, ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως πρόκειται για αγωνιστική με ντέρμπι αφού ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ