Δεν ενημερώθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού για την επανέναρξη του πρωταθλήματος - iefimerida.gr

Δεν ενημερώθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατηγορηματική διάψευση προχώρησε το υφυπουργείο Αθλητισμού περί ενημέρωσης του Γιώργου Βασιλειάδη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Στην ανακοίνωσε που εξέδωσε, τονίζεται πως κανείς δεν ήρθε σε επαφή με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ωστόσο διευκρινίζεται πως η απόφαση αφορά μόνο τις αρμόδιες εποπτεύουσες αρχές και την ΠΔΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Διαψεύδεται από το υφυπουργείο Αθλητισμού ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε επίσημη ενημέρωση από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη ή μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ σχετικά με το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, αρμόδιες για το αν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, σε αυτή την φάση, είναι η ΠΔΕ και οι εποπτεύουσες αρχές της FIFA και της UEFA.

Όπως τονίζεται όμως από το υφυπουργείο, η πολιτική ηγεσία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι έτοιμη να παρέμβει όποτε κρίνει ότι αυτό θα είναι απαραίτητο. Επισημαίνεται δε, ότι διαρροές τέτοιου τύπου, εάν υπάρχουν, δεν αρμόζουν στην κρισιμότητα των καταστάσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ