Τι κοινό έχουν όλες οι επισκέψεις του Ομπάμα ανά τον κόσμο στα 8 χρόνια της θητείας του [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι κοινό έχουν όλες οι επισκέψεις του Ομπάμα ανά τον κόσμο στα 8 χρόνια της θητείας του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι 8 χρόνια Πρόεδρος των ΗΠΑ και έχει επισκεφτεί περισσότερες από 50 χώρες. Κι όμως, ο Μπάρακ Ομπάμα έχει βρει το κόλπο να κάνει τους άλλους να τον συμπαθήσουν αμέσως, πέρα από το χιούμορ του.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον Λευκό Οίκο δείχνει τον πλανητάρχη να χαιρετά τους ανθρώπους κάθε χώρας στη γλώσσα τους, χρησιμοποιώντας την προφορά που αρμόζει στη καθεμία.

Στο βίντεο, λοιπόν, ο Ομπάμα έχει απευθύνει χαιρετισμό σε περισσότερες από 50 γλώσσες κάνοντας τον κόσμο να μένει άφωνος, να χειροκροτάει ή ακόμη και να τον διορθώνει.

Όπως λέει η ανάρτηση του Λευκού Οίκου «Ο δεσμός μεταξύ των εθνών γίνεται πιο δυνατός, ξεκινώντας με ένα απλό... γεια», κάτι το οποίο ο Ομπάμα φαίνεται να πιστεύει ακράδαντα, καθώς ο ίδιος χτες στο Μαξίμου ξεκίνησε τον λόγο του λέγοντας «Καλησπέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ομπάμα ΗΠΑ συνήθεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ