ΣΕΤΕ: Διπλασιάστηκαν οι αφίξεις Αμερικανών στην Ελλάδα επί προεδρίας Ομπάμα -1 δισ. ευρω τα έσοδα - iefimerida.gr

ΣΕΤΕ: Διπλασιάστηκαν οι αφίξεις Αμερικανών στην Ελλάδα επί προεδρίας Ομπάμα -1 δισ. ευρω τα έσοδα

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Επί Ομπάμα οι αφίξεις Αμερικανών στη χώρα μας διπλασιάστηκαν στις 900.000/έτος» σημειώνει σε Tweet ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης επισημαίνοντας ότι τα άμεσα έσοδα ήταν πάνω από 1 δισ. ευρώ.

«Πρόεδρε ευχαριστούμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρεάδης.

Πρόσφατα εξάλλου η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά έδωσε το παρόν στη Διεθνή Τουριστική Εκθεση IMEXAmerica 2016, στο Λας Βέγκας και είχε συναντήσεις με Αμερικανούς πολιτικούς εκπροσώπους και θεσμικούς παράγοντες του κλάδου.

Η κα Κουντουρά είχε εστιάσει στην προτεραιότητα που έχει δώσει το Υπουργείο στο άνοιγμα της τουριστικής αγοράς των ΗΠΑ και στις στοχευμένες προσπάθειες για τη δυναμική προώθηση και προβολή της Ελλάδας την τελευταία διετία, που αποτυπώνονται στην αύξηση του αριθμού των Αμερικανών τουριστών που επισκέφθηκαν την Ελλάδα το 2015 και το 2016.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕΤΕ Ανδρεάδης Ανδρέας Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ