Οι Aerosmith ανακοίνωσαν ευρωπαϊκή περιοδεία -Sold out στη Γαλλία [πρόγραμμα] - iefimerida.gr

Οι Aerosmith ανακοίνωσαν ευρωπαϊκή περιοδεία -Sold out στη Γαλλία [πρόγραμμα]

Φωτογραφία: wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αμερικανοί ρόκερς Aerosmith ανακοίνωσαν ότι θα αποχαιρετήσουν την Ευρώπη με μια περιοδεία το 2017.

Κατά τη διάρκεια των σχεδόν 50 χρόνων ύπαρξης, το hard-rock συγκρότημα που ερμήνευσε κλασικά κομμάτια όπως "Back in the Saddle", "Dream On", "Walk This Way" ή ακόμη "Janie's Got a Gun", προγραμματίζει να αρχίσει την περιοδεία του "Aero-Vederci Baby" -λογοπαίγνιο με την ιταλική λέξη "arrivederci" που σημαίνει "εις το επανιδείν"-, στις 17 Μαΐου με σειρά συναυλιών στο Τελ-Αβίβ και να την ολοκληρώσει στις 5 Ιουλίου στη Ζυρίχη έπειτα από σταθμούς σε διάφορα φεστιβάλ στην Ευρώπη.

Τελ Αβιβ, Γαλλία, Ρωσία, Γεωργία, Ζυρίχη

Θα περιοδεύσουν απο το Τέλ Αβίβ, στην Ρωσία, την Γερμανία και την Πολωνία, ενώ ήδη η συναυλία τους στις 17 Ιουνίου στην Γαλλία είναι sold out.

Ο τραγουδιστής Στίβεν Τάιλερ, οι κιθαρίστες Τζο Πέρι και Μπραντ Γουίτφορντ, ο ντράμερ Τζόι Κράμερ και ο μπασίστας Τομ Χάμιλτον θα εμφανιστούν στις 17 Ιουνίου στο φεστιβάλ Hellfest του Κλισόν στη περιφέρεια Λίγηρα-Ατλαντικού της δυτικής Γαλλίας.

Θα μετάσχουν επίσης στο Sweden Rock στο Σόλβεσμποργκ, στο Download Festival στη Βρετανία, ενώ προγραμματίζουν εμφανίσεις στη Ρωσία και τη Γεωργία.

Οι Aerosmith ανακοίνωσαν ευρωπαϊκή περιοδεία -Sold out στη Γαλλία [πρόγραμμα]  | iefimerida.gr 0
Οι Aerosmith ανακοίνωσαν ευρωπαϊκή περιοδεία -Sold out στη Γαλλία [πρόγραμμα]  | iefimerida.gr 1

Τα βραβευμένα "The Bad Boys from Boston" ("Τα κακά παιδιά από τη Βοστώνη") όπως επίσης συστήνονται τιμώντας την πόλη όπου σχημάτισαν το 1970 ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα στις ΗΠΑ, μόλις τελείωσαν σειρά συναυλιών στη Λατινική Αμερική.

Οι Aerosmith δεν διευκρίνισαν αν πρόκειται για την τελευταία τους περιοδεία ή αν θα ακολουθήσει άλλη στη Βόρεια Αμερική.

Νωρίτερα φέτος, ο τραγουδιστής Στίβεν Τάιλερ είχε πει ότι οι Aerosmith μπορεί να αρχίσουν μια "τελική" περιοδεία που θα διαρκούσε επ΄αόριστον.

Ο 66χρονος κιθαρίστας Τζο Πέρι και ο 68χρονος Τάιλερ έχουν κάνει λόγο πολλές φορές τα τελευταία χρόνια για αποχώρησή τους από τη μουσική σκηνή.

Ο Πέρι είχε νιώσει μια αδιαθεσία τον Ιούλιο κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Νέα Υόρκη και ανέβηκε ξανά στη σκηνή δύο εβδομάδες αργότερα.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Aerosmith περιοδεία ευρώπη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ