Νίκος Παππάς: Προϊόν διαβούλευσης ο αριθμός τηλεοπτικών αδειών - iefimerida.gr

Νίκος Παππάς: Προϊόν διαβούλευσης ο αριθμός τηλεοπτικών αδειών

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών μίλησε ο Νίκος Παππάς, υπογραμμίζοντας πως ο αριθμός των αδειών θα είναι λίγο αυξημένος.

«O αριθμός των τηλεοπτικών αδειών θα προκύψει κατόπιν διαβούλευσης της κυβέρνησης με τις πολιτικές δυνάμεις και θα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και πρόσθεσε πως ο αριθμός των αδειών θα είναι λίγο αυξημένος, ενώ χαρακτήρισε σημαντική εξέλιξη την συγκρότηση του ΕΣΡ.

Παράλληλα, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στα σχόλια της αντιπολίτευσης περί «Μεγάλου Αδελφού» σχετικά με την μεταφορά της ΕΥΠ στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, λέγοντας πως «θα ήταν αστεία, αν δεν ήταν ανεύθυνα».

«Η προστασία των εργαζομένων στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης είναι ένας από τους σημαντικότερους στόχους του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα και στην αλλαγή στάση του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση απέναντι στην πολιτική των ΗΠΑ, ο Νίκος Παππάς ισχυρίστηκε πως τα τελευταία χρόνια και κυρίως υπό την διακυβέρνηση του Ομπάμα είχαν υιοθετήσει μία ατζέντα αντίθετη με τις πολιτικές λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ευρώπη.

Τέλος, όσον αφορά την δεύτερη αξιολόγηση δήλωσε πως «επιδίωξή μας η τήρηση των συμφωνηθέντων. Τα επίδικα είναι πλέον πολιτικά», συμπληρώνοντας πως «τα στοιχεία της οικονομίας είναι ενθαρρυντικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς τηλεοπτικές άδειες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ