Δεν κάθονται στο ίδιο τραπέζι με την FIFA οι «Big-4» - Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Δεν κάθονται στο ίδιο τραπέζι με την FIFA οι «Big-4» - Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη συνάντηση, η οποία θα άλλαζε τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται πως ναυαγεί.

Οι ιδιοκτήτες των «Big-4» του ελληνικού πρωταθλήματος δεν θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, με το αίτημα του Κωστάκη Κουτσοκούμνη να πέφτει στο κενό.

Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Ο επιτετραμμένος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να βρεθεί η χρυσή τομή, ζήτησε συνάντηση με τους ιδιοκτήτες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Αν και αρχικά υπήρχε η πληροφόρηση πως ίσως βρεθεί με τον καθένα ξεχωριστά, τελικά ούτε αυτό προχώρησε, με τον Κουτσοκούμνη να εμφανίζεται απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί.

Πλέον θεωρείται δεδομένο πως το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο και οι ελπίδες όλων είναι να βρεθεί άμεσα ο επόμενος αρχιδιαιτητής που θα αναλάβει αντί του Γιώργου Μπίκα, με στόχο να μπουν ξανά οι ομάδες στο γήπεδο στις 26 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ