Στη Δραπετσώνα το υπερσύγχρονο αντιτορπιλικό USS Carney των ΗΠΑ -Λόγω Ομπάμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Στη Δραπετσώνα το υπερσύγχρονο αντιτορπιλικό USS Carney των ΗΠΑ -Λόγω Ομπάμα [εικόνα]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο λιμάνι της Δραπετσώνας άραξε το απόγευμα της Δευτέρας η υπερσύγχονη πολεμική μηχανή των ΗΠΑ, το πολεμικό πλοίο του Αμερικάνικου Ναυτικού, USS Carney.

Ετσι, η επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα δεν θα καλυφθεί μόνο από από τις μυστικές υπηρεσίες, τα εναέρια μέσα και τα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί σε μεγάλη ακτίνα στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει, αλλά θα ενισχυθεί επιπροσθέτως και από έναν υπερσύγχρονο «καταστροφέα», όπως ονομάζεται το πολεμικό πλοίο του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 1993 στα ναυπηγεία του Μπαθ και καθελκύστηκε το 1994. Στη συνέχεια, το 1996, το αμερικανικό αντιτορπιλικό μεταφέρθηκε στη Ρότα της Ισπανίας ενώ το 1997 και 1998 έλαβε μέρος στις επιχειρήσεις της ναυαρχίδας Τζορτζ Ουάσιγκτον.

Αξιολογείται ως ένα από τα ικανότερα σκάφη, ενώ τα οπλικά συστήματα που περιλαμβάνονται στη δύναμη πυρός του είναι από τα πλέον σύγχρονα.

Στη Δραπετσώνα το υπερσύγχρονο αντιτορπιλικό USS Carney των ΗΠΑ -Λόγω Ομπάμα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή Φωτό: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλοίο ΔΡΠΕΤΣΩΝΑ ΗΠΑ Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ