Αποκάλυψη Βερναρδάκη: Θα ζητήσουμε από την τρόικα την οικονομική ενίσχυση χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων - iefimerida.gr

Αποκάλυψη Βερναρδάκη: Θα ζητήσουμε από την τρόικα την οικονομική ενίσχυση χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το σχέδιο της κυβέρνησης για την οικονομική ενίσχυση χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων μετά την υπεραπόδοση στα έσοδα, μίλησε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

«Εξετάζονται τρόποι ώστε να υπάρξει μία ανάκαμψη, εισοδηματική ενίσχυση των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων, αυτό είναι κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί έως το τέλος του χρόνου. Αυτός είναι ο στόχος. Το αν θα είναι έκτακτη ή όχι θα το δούμε. Θα το επιδιώξουμε, θα το ζητήσουμε τώρα». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στον Real FM.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βερναρδάκης μιλώντας για τη συγκεκριμένη οικονομική ενίσχυση, τόνισε πως είναι κάτι που η κυβέρνηση θα επιδιώξει καθώς «προφανώς υπάρχει πρόβλημα». «Θα το ζητήσουμε, ωστόσο δεν είναι μόνο να το ζητήσουμε, είναι ένα ζήτημα σχεδιασμού μίας ευρύτερης κυβερνητικής πολιτικής. Εχει πάει καλά και η β' αξιολόγηση και τα έσοδα με την υπεραπόδοση», είπε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βερναρδακης προϋπολογισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ