Ελλάδα-Βοσνία για μια θέση στο Μουντιάλ – Απόψε η μεγάλη μάχη - iefimerida.gr

Ελλάδα-Βοσνία για μια θέση στο Μουντιάλ – Απόψε η μεγάλη μάχη

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σημαντικότερο και μέχρι στιγμής πιο δύσκολο παιχνίδι της στον προκριματικό όμιλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, δίνει απόψε η Ελλάδα απέναντι στη Βοσνία (21:45, ΣΚΑΪ, OTE Sport 1).

Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε καλείται να κάνει το 4x4 στον όμιλο και στη χειρότερη περίπτωση να παραμείνει μαζί με το Βέλγιο στην κορυφή. Οι τρεις πρώτες νίκες μπορεί να μην συνοδεύτηκαν από εντυπωσιακές εμφανίσεις όμως έφεραν το απόλυτο των 9 βαθμών, κάτι που ήταν και το μοναδικό ζητούμενο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, γνώρισε την ήττα στο φιλικό από την Λευκορωσία το βράδυ της Τετάρτης, σε ένα ματς πάντως το οποίο περισσότερο αντιμετωπίστηκε ως ξεμούδιασμα για τους περισσότερους παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Σκίμπε δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ταχτσίδη, Μανωλά και Μπακασέτα λόγω τραυματισμών ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Σταφυλίδη ως αριστερό εξτρέμ, μπροστά από τον Τζαβέλλα.

Τη θέση του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ενώ στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Μανιάτη θα αγωνιστεί ο Σάμαρης.

Από την πλευρά τους οι Βόσνιοι δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού αφού και ο στόπερ Κολάσινατς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες, τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς.

Πιθανές Συνθέσεις
Ελλάδα:Καρνέζης – Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας – Σάμαρης, Μανιάτης – Μάνταλος, Φορτούνης, Σταφυλίδης - Μήτρογλου
Βοσνία:Μπέγκοβιτς – Κολάσινατς, Σπάχιτς, Σούνιτς, Βράνιες – Λούλιτς, Μεντούγιανιν, Πιάνιτς, Χαϊροβιτς – Τζέκο, Ντούριτς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Βοσνία Μουντιάλ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ