Το tweet του Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργιάδη - iefimerida.gr

Το tweet του Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Γιώργος Γεωργιάδης υπήρξε από τις περιπτώσεις των δημοσιογράφων που διαχειρίστηκαν το αγαθό της ενημέρωσης ως λειτούργημα».

Αυτό αναφέρει σε μήνυμά του στο Τwitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου.

«Μαχητικός, λαμπρό παράδειγμα για τις νεότερες γενιές των δημοσιογράφων. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του», καταλήγει το μήνυμα του πρωθυπουργού.

ΣΥΡΙΖΑ: Αφήνει πολύτιμη παρακαταθήκη

«Η δημοσιογραφία έχασε έναν εξαιρετικό λειτουργό της, που με σοβαρότητα, εγκυρότητα και κοινωνική ευαισθησία, κάλυψε μεγάλα γεγονότα της σύγχρονης εποχής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Γεωργιάδη.

Και καταλήγει: «Στους συναδέλφους του, πολεμικούς ανταποκριτές, ο Γιώργος Γεωργιάδης αφήνει μια πολύτιμη παρακαταθήκη. Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ