Τώρα ο Τραμπ λέει ότι ίσως πάρει συμβουλές από τον Μπιλ Κλίντον -Το τηλεφώνημα της Χίλαρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Τώρα ο Τραμπ λέει ότι ίσως πάρει συμβουλές από τον Μπιλ Κλίντον -Το τηλεφώνημα της Χίλαρι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν περιόρισε τις επιθέσεις του μόνο εναντίον της Χίλαρι Κλίντον, αλλά έστρεψε τα πυρά του και κατά του Μπιλ Κλίντον.

Μάλιστα, όταν κατηγόρησαν τον ίδιο για σεξισμό, ο Ρεπουμπλικανός αναφέρθηκε στον τρόπο που ο πρώην πρόεδρος αντιμετώπιζε τις γυναίκες, ενώ είχε κάνει αναφορές και για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του.

Τώρα όμως, έχοντας πλέον εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ επιχειρεί να ρίξει τους τόνους. Και σε αυτό το πλαίσιο δήλωσε ότι ίσως ζητήσει συμβουλές από τον Μπιλ Κλίντον, για τον νέο του ρόλο.

Σε συνέντευξή του στο CBS, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη την Κυριακή, ο Τραμπ ρωτήθηκε για το αν θα ζητήσει συμβουλές και από τον Κλίντον, καθώς ήδη την Πέμπτη δήλωσε ότι ανυπομονεί για τις συμβουλές του Μπαράκ Ομπάμα, μετά από τη συνάντηση που είχαν στον Λευκό Οίκο.

«Είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, τελικά είναι μια πολύ ταλαντούχα οικογένεια. Σίγουρα, θα το σκεφτώ», απάντησε ο Τραμπ.

Στην ίδια συνέντευξη, στην οποία είχε δίπλα του τη σύζυγό του, Μελάνια και την κόρη του, Ιβάνα, αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που του έκανε η Χίλαρι Κλίντον, όταν πλέον ξεκαθάρισε ότι ήταν ο νικητής των εκλογών.

«Ηταν ένα όμορφο τηλεφώνημα και δύσκολο για εκείνη. Μπορώ να το φανταστώ. Πιο δύσκολο για εκείνη από ότι θα μπορούσε να ήταν για εμένα», είπε ο Τραμπ. «Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευγενική. Μου είπε ''Συγχαρητήρια Ντόναλντ, συγχαρητήρια''». Εκείνος την ευχαρίστησε και της απάντησε «Ησασταν μία μεγάλη αντίπαλος», ενώ πρόσθεσε, μιλώντας στη συνέντευξη «Είναι πράγματι δυνατή και πολύ έξυπνη».

Ο Τραμπ αποκάλυψε όμως και το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Μπιλ Κλίντον, την Πέμπτη. «Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευγενής. Είπε ότι ήταν μία εκπληκτική προεκλογική κούρσα. Μία από τις πιο εκπληκτικές που έχει δει», είπε ο νέος πλέον πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης ΕΔΩ

Φωτογραφία: CBS News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ