Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Μέλο και Γιόβετιτς - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Μέλο και Γιόβετιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Φελίπε Μέλο και του Στέφαν Γιόβειτς προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, που μετέφερε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, το «τριφύλλι» και δη, ο Αντρέα Στραματσόνι, προσπαθούν να πείσουν τον 33χρονο αμυντικό χαφ της Ίντερ Φελίπε Μέλο, αφενός να έρθει στη χώρα μας και αφετέρου να ρίξουν τις υψηλές απαιτήσεις του, προκειμένου να συμβεί αυτό. Πρόκειται, σαφώς, για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς ο πρώην παίκτης, μεταξύ άλλων, των Φιορεντίνα, Γιουβέντους και Γαλατασαράι, έχει συμβόλαιο ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» εξετάζουν και την περίπτωση του συμπαίκτη του Βραζιλιάνου στους «νερατζούρι», Στέφαν Γιόβετιτς, που φυσικά είναι πολύ πιο δύσκολη, ενώ οι πιθανότητες για το συγκεκριμένο «μπαμ» είναι ελάχιστες. Ο Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται ήδη σε ανοικτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Πιέρο Αουσίλιο, όχι μόνο για τον Μαυροβούνιο, αλλά και για τον Μέλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μελο γιοβετιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ