Ο Παππάς ειρωνεύεται: «Η ΝΔ θέλει να με βγάλει υπουργό... Τζέιμς Μποντ» - iefimerida.gr

Ο Παππάς ειρωνεύεται: «Η ΝΔ θέλει να με βγάλει υπουργό... Τζέιμς Μποντ»

Φωτογραφία: Kostis Ntantamis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με την μεταφορά αρμοδιοτήτων της ΕΥΠ στο νεοσύστατο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής δίνει ο Νίκος Παππάς μέσω Twitter.

«Εκτός από "Υπουργό Καναλάρχη" επιχειρούν να με βγάλουν και "Υπουργό James Bond". Θα τους πρότεινα να διαβάζουν καλύτερα τους νόμους...», γράφει χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Ο Παππάς ειρωνεύεται: «Η ΝΔ θέλει να με βγάλει υπουργό... Τζέιμς Μποντ»  | iefimerida.gr 0

Νωρίτερα, η κυβέρνηση εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις αιτιάσεις τη ΝΔ για τη μεταφορά αρμοδιοτήτων της ΕΥΠ στο υπουργείο του Νίκου Παππά.
όπως εξηγεί το Μαξίμου ο νόμος αυτός (άρθρ. 160, παρ. θ) «ορίζει ότι η ΓΓΨΠ συνεργάζεται με την Εθνική Αρχή Αντιμετώπισης Περιστατικών Παραβίασης Ασφάλειας Πληροφορικών Συστημάτων (Εθνικό CERT)».

Καταλήγει δε ότι «επειδή η ψηφιακή πολιτική και η ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων, πόσο μάλλον η εθνική ασφάλεια, απαιτούν εξειδικευμένη γνώση, τεκμηρίωση και νηφάλια προσέγγιση, καλούμε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να τοποθετείται επί τέτοιων ζητημάτων με την απαραίτητη νηφαλιότητα, προσοχή, και χωρίς ανακρίβειες χάριν δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς ΕΥΠ Νέα Δημοκρατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ