Πιέζει η FIFA για τη συνάντηση των «μεγάλων» του ποδοσφαίρου - Τους θέλει στο ίδιο τραπέζι - iefimerida.gr

Πιέζει η FIFA για τη συνάντηση των «μεγάλων» του ποδοσφαίρου - Τους θέλει στο ίδιο τραπέζι

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει θολό και για το λόγο αυτό η FIFA κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει τα πράγματα σε μια σωστή βάση και να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Στην προσπάθειά της αυτή, ζήτησε μέσω του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, συνάντηση με τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι για την ώρα τηρούν στάση αναμονής.

Αυτό που έχει ξεκαθαρίσει η FIFA είναι, στο τραπέζι της συζήτησης να καθίσουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων και όχι όσοι βρίσκονται στις θέσεις των προέδρων ή των ανθρώπων που δίνουν το «παρών» στα ΔΣ της λίγκας ή της ΕΠΟ.

Επίσημα, καμία ΠΑΕ δεν έχει πάρει θέση με την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου να τηρεί και αυτή στάση αναμονής.

Πάντως το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το πολύ μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με τον Κουτσοκούμνη να έρχεται σε επαφή με όλους προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fifa Ποδόσφαιρο ΠΑΕ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ